Hallo Allemaal,
Wat leuk dat jullie mijn blog bezoeken.


Veel plezier!


Herinner je gisteren.
Droom van morgen.
Maar leef vandaag.


Liefs, Lieb.

donderdag 4 oktober 2012

Compliment

Gepost door Liberta op donderdag, oktober 04, 2012

Hallo Bloggers,

Zoals jullie weten blog ik zelf niet meer. Verslaafd (nog steeds aan een fb spel), jullie zijn gewaarschuwd begin er niet aan of wel als je net zo verslaafd wil raken als ik.
Ik ben benaderd door  Helena Janssen en zei vroeg, of zij een stukje mocht schrijven op mijn blog. Geen probleem vond het wel een compliment.
Hieronder volgt het stukje dat zij geschreven heeft.

Heel veel blog plezier allemaal en ooit kom ik weer terug.
Liefs, Lieb 

3 tips voor het maken van kaarten
1.     Inkopen
Er zijn veel hobbywinkels waar je materialen van hoge kwaliteit kan kopen. Soms is dat niet per se nodig en kan je ook een mooie kaart maken met goedkoper materiaal. Kijk bijvoorbeeld eens bij de Action, Zeeman, Wibra of andere goedkope winkels voor de basisonderdelen zoals een schaar, papier, tape stickers, draad, lijm, lint en kralen . Zij  hebben vaak veel knutselspullen voor niet al te veel geld. De speciale accessoires kan je het beste in en (online) hobbywinkel kopen, die leveren een veel betere kwaliteit.

2.     Inspiratie
Op internet is enorm veel inspiratie op te doen. Er zijn heel erg veel vrouwen en meiden met een website die zelf kaarten maken. Op deze websites kan je heel erg goed de mogelijkheden zien die er zijn op het gebied van het maken van kaarten. Maar waarom zou je niet eens ‘out of the box’ kijken? Op websites als weheartit.com, pinterest.com en Google afbeeldingen kan je bladeren door mooie, indrukwekkende, creatieve en soms aparte afbeeldingen. Wie weet zit er een afbeelding bij die u inspiratie geeft voor uw volgende kaart!

3.     ATC’s
Ben je op zoek naar een nieuwe vorm van kaarten maken dan geboortekaartjes, verjaardagskaarten of verhuiskaarten? Ga dan eens aan de slag met een ATC (Artist Trading Card). Een ATC is een kaartje van 6,4 x 8,9 cm en wordt bewerkt met alle denkbare technieken en materialen. Daarna wordt het kaartje aan de achterkant voorzien van de naam van de maker, een titel, een datum en soms een serienummer. Het is vaak zo dat er een aantal op elkaar gelijkende kaartjes gemaakt wordt en met het serienummer geef je dan aan uit hoeveel kaartjes de serie bestaat. De bedoeling van ATC’s is dat je ze ruilt, ze mogen niet verkocht worden!
handtekening

5 reacties:

HenP Produkties on 4 oktober 2012 om 01:50 zei

Bedankt voor de tips.. Ik begin niet aan die spelletjes allemaal, ik doe al aan wordfeud en dat is al erg genoeg, ik wil toch tijd overhouden voor het freubelen.. hihihi.

Heel veel (freubel)groetjes,
Hilde

corryskaart on 4 oktober 2012 om 05:18 zei

hoi liberta
toch heerlijk als je met iets als een spelletje kan ontspannen:-)) doe ik zelf ook hoor buiten het kaarten maken:-))
groetjes van corry

GerJanne on 4 oktober 2012 om 13:02 zei

Hoi Liberta,

we missen je wel hoor! Mirande en ik hebben het nog over je gehad op weg naar de beurs. Of je nog verslaafd zou zijn omdat we zolang niets van je gehoord hadden....en nu geef je zelf al antwoord.
Is Helena Janssen nu reclame aan het maken voor Postnl? Als je op 3 linken klikt komt de site van hun er voor. Maakt mij niet uit hoor....Weet alleen niet of jij je blog voor reclame wilt gebruiken...
Hopelijk kom je terug!

GerJanne

M@rjan on 5 oktober 2012 om 02:59 zei

Jammer dat je niet meer blogt, maar ja, je moet ook doen wat je zelf leuk vindt natuurlijk! Als het maar goed met je gaat!

Ik ben door deze dame ook benaderd, maar heb het niet gedaan.

Liefs, Marjan

nazia shah on 18 januari 2013 om 04:50 zei

grote en mooie delen, ben ik eigenlijk een bezoek op eerste keer naar dit blog andi vinden het erg behulpzaam en informatief, hopen dat u het houden en zal blijven doorgaan met ons te delen
http://www.enews.pk/

Een reactie posten

Hai, Leuk dat jullie de moeite nemen om een kijkje te nemen op mijn blog.
Heel veel liefs, Lieb ♥

 

Miss Snoopy Copyright © 2011 Miss Snoopy's Blog is Designed by MMDesigns Inspired by BTemplates